2021-ben megalakult az LTK SE, melynek célja, hogy megteremtse a rendszeres sportolás, testedzés és felüdülés lehetőségét és civil szervezetként támogassa a hozzá csatlakozó dolgozók sporttevékenységét, rekreációját a Lechner Tudásközpont berkeiben.

Az újonnan létrejött egyesületnek szüksége volt egy friss, mozgásra inspiráló weboldalra, ahol elérhető minden szervezettel kapcsolatos információ és meghirdetett program. A cég arculati színei jelennek meg az egyesület címerében, de a formái és a betűtípusa eltér a Lechnerétől, jelképezve a szakmai oldalaktól való függetlenségét. A türkiz gyakori kiemelése és az átlós háttér aktivizálja a dizájnt és inspiratív, sportos hangulatot kelt.

Teljes oldalszélességű bannerrel indít a kezdőlap. A főmenüből elérhetők a legfontosabb információk: sportágak, egyesületi közlemények, galéria és eseménynaptár. Ugyanitt van lehetőség tagságot kérelmezni. Az eseménynaptárban egységes, könnyen felismerhető piktogramok jelölik az egyes sportágakat. Ezekhez egyéni élénk színek tartoznak, így átláthatóvá válnak a különböző időpontokban rendezett események. A főkategóriákról és eseményekről külön aloldalakon található információ.

Az egyesületnek egyedi sportmez is készült a címerrel, valamint saját zászlót és rollupot is kapott, amik segítik a rendezvényeken való megjelenést.